17 Dolarlık Shiba Inu (SHIB) Aldı, Şimdi 6 Milyon Doları Var!

Dogecoin’den sonra yıldızı parlayan Shiba Inu tokenden enteresan kazanç hikayeleri gelmeye devam ediyor. Dogecoin’e benzer bir proje olan SHIB’ın popülaritesi artınca, bu hacimden yararlanmak isteyen bir çok borsa onu listeleme kararı aldı.

12.5 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşan SHIB 18. sıraya yükseldi. Hali hazırda Binance dahil birçok küresel borsada listelenen token 0.000032$’dan işlem görüyor.

Bu büyüme SHIB’e erkenden yatırım yapan bazı kişileri zengin etti. Bir hesap Ekim 2020’de 17 dolara 200 milyar SHIB tokeni satın aldı. Tokenlerin bugünkü değeri yaklaşık 6 milyon dolar.

SHIB’deki yükseliş yatırımcılarını sevindirse de son dönemde Ethereum ağındaki yüksek işlem ücretlerinin SHIB’den kaynaklandığı ifade ediliyor. SHIB token içeren işlemlerin şuan da mevcut gazın %10’unu kullandığı ve bununda gaz ücretlerini artırdığı ifade ediliyor.

Grafikte ayrıca SHIB’e olan ilginin azalmaya başladığı ve Binance listelemesi ile tokenin yeniden canlandığı görülüyor.

Ancak bu tarz coinlere yatırım yapmanın riskli olduğunu bilerek hareket etmek gerekiyor.

*Haber verme hakkı kapsamında paylaşılan bu haber herhangi bir yatırım ve finansal tavsiyesi niteliği taşımaz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (9)