40 Milyar Dolarlık Çöküş Sonrası Terra Kurucusu Do Kwon’dan Yeni Açıklama: “Güvenim Tam!”

Terraform Labs CEO’su Do Kwon bugün, Mayıs ayında yaşanan ekosistem çöküşünün ardından Terra Blockchain’ini yeniden inşa etmeye yönelik son çabalara güvenini dile getirdi.

“Eskisinden de Güçlü Dönmeye Güveniyorum”

Terraform Labs CEO’su Do Kwon, The Wall Street Journal’a verdiği röportajda, şirketin eskisinden “daha da güçlü bir şekilde yeniden inşa etme” becerisine “büyük güven” duyduğunu söyledi.

Kwon’un Terra Blockchain’ini yeniden başlatma ve yeni bir token yaratma önerisi, Terraform Labs’ın LUNA yönetim coini sahipleri arasındaki oylamanın ardından Mayıs ayı sonlarında kabul edilmişti. Oylar, Terra adı verilen yeni bir Blockchain oluşturulmasının önünü açarken, eski versiyonun adı Terra Classic olarak değiştirildi.

Kwon, “Birçok geliştirici, uygulamalarını yeni zincirde yeniden başlatma sürecinde çalışıyor” dedi.

Bilindiği üzere Terra ekosistemi Mayıs ayının başlarında büyük bir çöküşe uğramış ve UST stablecoini ile birlikte LUNA fiyatı da keskin bir düşüş sergilemişti.

Do Kwon, Dolandırıcılık İddialarına Yanıt Verdi

Kwon, Terra krizi nedeniyle ” kahrolduğunu” söyledi. “Umarım bu durumdan etkilenen tüm aileler kendilerine ve sevdiklerine iyi bakıyorlardır” diye ekledi.

Bilindiği üzere kripto para topluluğundaki bazı isimler Kwon’un karmaşık bir dolandırıcılık girişimi yönettiğini savunuyordu. Swan Bitcoin’in CEO’su Cory Klippstein, Kwon’u “bir dolandırıcı” olarak nitelemişti.

Kwon bu nitelemeyi reddederek UST adına güven veren açıklamalar yaptığını çünkü “dayanıklılığına ve değer sunumuna inandığını” söyledi:

“O zamandan beri bu iddiaları kaybettim, ancak eylemlerim sözlerime %100 uyuyor, başarısız olmak ile dolandırıcılık yapmak arasında fark vardır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)