binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerTether 150 Milyon Dolarlık USDT Üretti

Tether 150 Milyon Dolarlık USDT Üretti

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

En çok kullanılan sabit fiyatlı coin olan USDT, bilindiği gibi dolar ile 1:1 oranında işlem gören bir kripto para.

Tether ile aynı yönetim kurulunu paylaşan Bitfinex borsası yetkilileri bugün 150 milyon dolar değerinde USDT bastı. Şirket CTO’su Paolo Ardoino, 150 milyon dolar değerindeki bu USDT üretimini doğruladı. Fakat bu üretilen coinlerin piyasaya sürülmediğini ifade etti.

Bu USDT’lerin talep sıkıntısı yaşanmaması için üretildiği sözlerine ekleyen Ardoino, konu ile ilgili daha fazla açıklama yapmadı. Piyasa analistleri her zaman yeni üretilen USDT’lerin takibini yakından yapıyorlar. Çünkü genelde yüklü miktarda bir USDT piyasaya sürüldüğünde bu ciddi miktarda kripto para alımı olacağının bir işareti olabiliyor.

Daha önceki dönemlerde bu gibi miktarlarda USDT üretildiğinde genellikle Bitcoin ve diğer kripto para fiyatları ciddi oranlarda yükselmişti. Şirket CTO’su her ne kadar bu USDT’lerin piyasaya sürülmeyeceğini ifade etse de, kripto para piyasasında 150 milyon dolarlık bir ihtiyaç olduğunu ifade edebiliriz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail