binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBlockchainÜnlü Video Paylaşım Platformu TikTok, Blockchain Kullanabilir

Ünlü Video Paylaşım Platformu TikTok, Blockchain Kullanabilir

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Şu an Amerika Birleşik Devletleri’ndeki App Store’da indirilme oranlarına göre 2. sırada yer alan ve kullanıcıların önemli anlarını kısa video olarak paylaştığı bir platform olan TikTok’un Türkiye’de ve dünyada aylık 500 milyon aktif kullanıcısı bulunmakta. Hem telefonda hem de bilgisayarda kullanılabilme özelliğine sahip olan platformun sahibi ByteDance, Çin Devleti’nin sahibi olduğu bir medya ajansına katıldığı haberi ile gündeme geldi. ByteDance’in Blockchain teknolojisinden nasıl faydalanabileceği henüz netlik kazanmış değil.

Ülkenin doğusunda yer alan Shandong şehrinde kurulması planlanan söz konusu ortaklıkta Çin hükumeti tarafından yönetilen medya ve devlet televizyonu ile başka kuruluşların da yer aldığı biliniyor. Bir araya gelen ekibin firmalar için Blockchain ve yapay zeka içeren projeler geliştirecekleri açıklandı.

Başlangıç Sermayesi 1.43 Milyon Dolar

Şirketin başlangıç sermayesinin yaklaşık 1.43 milyon dolara karşılık gelen 10 milyon Yuan olduğu öğrenilen bilgiler arasında.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail