binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinWarren Buffet: "Bitcoin yeni nesillere ulaşmayacak ve sonunda ölecek!"

Warren Buffet: “Bitcoin yeni nesillere ulaşmayacak ve sonunda ölecek!”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en zenginleri arasında olan ünlü milyarder Warren Buffet Bitcoin’i değersiz bulduğunu ifade etti.
Justin Sun’la 23 Ocak’ta yediği meşhur yemek sonrası ilk kez konuşan Buffet, Bitcoin’i değersiz deniz kabuklarına benzettiğini söyledi ve BTC’nin berbat bir yatırım aracı olduğunu anladığını dile getirdi.

Buffet’a göre bir şeyin değerli olması onun yatırım aracı olduğunu göstermiyor. Bitcoin’e yatırım yapmaktansa basit bir toprak parçasına yatırım yapmayı daha mantıklı bulduğunu dile getiren ünlü milyarder, torununun Bitcoin’dense ABD dolarının kendisine miras kalmasını isteyeceğinden emin olduğunu belirtti.

Ticaret Aracı Olabilir Ama Yatırım Aracı Değil!

Buffet, Bitcoin’in iyi bir yatırım aracı olduğuna inanmadığını ünlü kripto paranın ancak iyi bir ticaret aracı olabileceğini söyleyerek Bitcoin yatırımcılarının ellerindeki BTC’leri satmak için uğraştıklarını da sözlerine ekledi. Buna karşın ABD dolarının hisse senetleri vasıtasıyla belirsizlikleri ortadan kaldırarak halkın menfaatlerini koruduğunu dile getirmekten çekinmeyen Buffet, Bitcoin’in yatırımcılarına böyle bir yarar sağlayamadığını da belirtti. Bu yönüyle de ünlü kripto değerin yakında yok olup gideceğini ama ABD dolarının varlığını her zaman koruyacağına inandığını da dile getirdi.

Özellikle Buffet gibi yaşlı olan zengin milyarderler Bitcoin’in karşısında olduklarını sık sık dile getiriyor ve dolara olan sevdalarından vazgeçemiyorlar. Ancak yeniliğe ayak uyduran birçok analist ise artık dünyanın değiştiğini ve bu değişen dünyada “para” kavramının da değişecek olduğunu ifade ederek Bitcoin teknolojisini çok fazla benimseme bile karşısında durmuyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail