binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerAB Artık Kripto Paralar İle Bankaları Aynı Kategoride Değerlendirecek

AB Artık Kripto Paralar İle Bankaları Aynı Kategoride Değerlendirecek

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bir süredir kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisini mercek altına alan AB, düzenlemiş olduğu çalıştaylar ve Blockchain’le alakalı kurmuş olduğu komiteyle dikkat çekmekte. 2018’in Temmuz ayında resmi şekilde yasalara tabi hale getirilen ve 10 Ocak 2020’de yürürlüğe giren Beşinci Kara Para Aklama İle Mücadele Direktifi (AMLD5) aracılığıyla kripto para piyasasını; bankalar, İnternet’teki gambling siteleri ve ödeme işlemcileri ile aynı statüye koymuş oldu.

Buna göre bankalar geçerli bir gerekçe sunmadıkları müddetçe kripto para ödeme işlemci ya da işletmecilerine hizmet cayımında bulunamayacak. Söz konusu yasa, tüm sanal varlık ve sağlayıcılarını zorunlu kuruluşlar kategorisinde değerlendiriyor.

Bu da demek oluyor ki artık kripto para yatırımcı ve kullanıcıları üzerlerinde herhangi bir baskı hissetmeksizin kripto para alım satımı gerçekleştirebilecekler.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail