binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBlockchainDünya Satranç Şampiyonasına Blockchain Desteği

Dünya Satranç Şampiyonasına Blockchain Desteği

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tün dünyayı etkisi alan pandemi nedeniyle uluslararası düzeyde gerçekleşmesi planlanan tüm etkinlikler askıya alındı. Ancak Blockchain teknolojisi iptal edilen etkinlikleri gerçekleştirmek için cazip bir sistem olarak karşımıza çıkıyor.

Normal şartlarda Rusya’nın Yekaterinburg kentinde gerçekleşmesi planlanan 2020 Satranç Turnuvası’nın Blockchain teknolojisi sayesinde gerçekleştirilmesi düşünülüyor.

World Chess tarafından yapılan açıklamaya göre oynanması planlanan maçların İnternet ortamında gerçekleşmesi için en uygun yolun Blockchain teknolojisinden yararlanmak olduğu belirtiliyor.

Turnuva organizatörü ve Uluslararası Satranç Federasyonu’nun resmi ticari ortağı World Chess’in CEO’su Ilya Merenzon’un konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalar şu şekilde:

Satranç sporu diğer tüm sporların aksine çevrim dışı ortamda da çevrim içi ortamda da aynı heyecanla oynanabilir. Bu özelliği onu diğer tüm büyük sporlardan ayırıyor. Virüs nedeniyle iptal edilen tüm önemli spor etkinliklerinin yokluğunda düzenlenmesi planlanan adaylar turnuvası, basın tarafından hiç olmadığı kadar büyük bir ilgiyle karşılandı.

Blockchain aynı zamanda olası hile girişimlerinin önüne geçmesi bakımından da maçların oynanması için son derece ideal bir ortam sunuyor. Birkaç aydır üzerinde çalışılan projenin bitiminin ardından 2020 Adaylar Turnuvası’nın kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail