binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBestseller Yazarından Piyasalara Dair Çarpıcı Açıklamalar: İnsanlar İşlerini Kaybedecek, Piyasalar Çökecek!

Bestseller Yazarından Piyasalara Dair Çarpıcı Açıklamalar: İnsanlar İşlerini Kaybedecek, Piyasalar Çökecek!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabıyla tanınan Robert Kiyosaki’den genel piyasalara yönelik çarpıcı açıklamalar geldi.

İçinde bulunulan sosyo-ekonomik şartların başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto para piyasasını ve hatta fiat para piyasalarını da derinden etkileyeceğini belirten Kiyosaki, Bitcoin konusunda kötümser bir tavır çizdi.

Pandeminin etkileri hala geçerliğini korurken ABD Başkanı Donald Trump’ın coronavirüse yakalandığı haberi, BitMEX borsası skandalı, KuCoin’in hacklenmesi gibi olayların Bitcoin’in yanı sıra diğer altcoinleri de derinden etkilemesi Kiyosaki’nin endişelerini haklı çıkaracak cinsten gelişmeler olarak karşımıza çıkıyor.

Her ne kadar Bitcoin eylül ayını 10 bin doların üzerinde kapatmayı başarmış olsa da ekim ayı sert geçeceğe benziyor. Birçok analist de özellikle Bitcoin konusunda yatırımcıları temkinli olmaya çağırıyor.

Özellikle Bitcoin’in Trump’ın coronavirüse yakalandığı haberiyle 400 dolarlık değer kaybı yaşaması ve akabinde Başkan’ın dün Walter Reed Askeri Hastanesi’ne kaldırıldığı ve nefes almakta güçlük çektiği söylentilerinin ardından şimdi tüm gözler piyasalara çevrilmiş durumda.

Tüm bu gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda karamsar bir tablo çizen Kiyosaki ise insanların işlerini kaybetmeleriyle yeniden nakde dönüş olacağını ve kripto para piyasası da dahil olmak üzere tüm piyasaların çökeceğini ifade etti. Kiyosaki konuyla ilgili paylaştığı tweetinde şu ifadelere yer verdi:

TRUMP’ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Peki, bunun anlamı ne sizce? Demokratlar bu durumu kutluyor, öte yandan Trump’ın yanında olduklarını belirtiyorlar. Son tweetimde de belirttiğim gibi PİYASALAR çökecek! İnsanlar, işlerini kaybedecek. İşletmeler kapanacak. Nakit kral olacak. Kendinize iyi bakın.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail