binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBank of America'dan Devrimsel Bitcoin Açıklaması!

Bank of America’dan Devrimsel Bitcoin Açıklaması!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’nin en büyük bankalarından birisi olan ve daha önce kripto paralara karşı düşmanca bir tavır sergileyen Bank of America, şimdi ise tavrını tamamen değiştirmiş gibi gözüküyor.

BoA, kripto para sektöründeki mevcut trendi analiz ettiğini ve endüstrinin artık görmezden gelinemeyecek kadar büyük bir hale geldiğini belirtti.

BoA, Bitcoin’i Benimsedi

Bank of America’nın dijital varlıklar strateji departmanı başkanı Alkesh Shah tarafından yayınlanan araştırmasına bakıldığında, kripto para sektörünün şu an DeFi ve NFT odaklı bir şekilde ilerlediğinin vurgulandığı görülüyor.

BoA’nın araştırmacısı, şu an DeFi hizmetini kullanan 221 milyondan fazla kullanıcı olduğunu vurguladı ve bunun inanılmaz bir büyüme oranı olduğunun altını çizdi.

BoA, ilgili araştırmasında DeFi ekosisteminin ilk yarıda 17 milyar dolarlık fonlama aldığını ve bunun kurumsal yatırımcıladan geldiğini vurguladı.

Yılın ikinci yarısı için henüz veriler kesinleşmese de ilk yarının bile aslında sektörün nasıl büyüdüğünü gösterme konusunda yeterli olacağı söylenebilir.

Bitcoin’in artık bu ekosistemin başı olarak “çok önemli” olduğunu vurgulayan araştırmacı, yakında telefonun kilidini açmak, hisse senedi almak veya ev almak gibi durumlar için blockchain ile kripto paraların kullanılacağını vurguladı.

Bunların hepsi artık kripto paralar ve blockchain ile yapılabilmekte olsa da bir zamanların BTC düşmanı bankasının şu an böyle açıklamalar yapıyor olması kesinlikle gelecek vaat ediyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Süper bir haber

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail