binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriXRPRipple-SEC Davasında Şok Edici Yeni Belgeler Ortaya Çıktı! "XRP'nin Zaferi Yakın Olabilir"

Ripple-SEC Davasında Şok Edici Yeni Belgeler Ortaya Çıktı! “XRP’nin Zaferi Yakın Olabilir”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ripple (XRP) ile SEC arasındaki davada kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ripple, şirketin CEO’su Brad Garlinghouse ile eski SEC komisyon üyesi arasındaki toplantıda alınan notların ortaya çıkarılması için mahkemeye talepte bulunmuştu. Bununla birlikte SEC, bu talebe karşı çıkmıştı.

SEC, 2018 Yılındaki Toplantı Belgelerini Mahkemeye Vermek İstemedi

Ripple 10 Şubat tarihinde yargıç Sarah Netburn’e yaptığı başvurusunda, SEC’in 2018 yılında Brad Garlinghouse ile eski SEC komisyon üyesi Elad Roisman arasında yapılan toplantının detaylarını mahkemeye vermesini talep etti.

Ripple, gerçekleştirdiği başvuruda, söz konusu belgenin, mahkemenin SEC’den elindeki tüm belgeleri teslim etmesini istemesinden bir hafta sonra ortaya çıktığını söyledi.

Buna rağmen SEC, söz konusu belgenin, teslim edilmekten muaf olan belgeler arasında yer aldığını iddia etti.

XRP şirketi ise buna cevap olarak, söz konusu toplantının SEC ile üçüncü bir taraf arasında yapıldığını, o yüzden kurum içi bir belge sayılamayacağını belirtti. Ayrıca şirket, SEC’in daha önce bu toplantının Ripple’a açılan dava ile ilgili olmadığını kabul ettiğini de ekledi.

SEC Üyesinin, XRP’nin Bir Menkul Kıymet Olmadığını Söylediği Belge Ortaya Çıktı

XRP topluluğu SEC’in bu belgeyi neden teslim etmek istemediğine dair derin bir araştırma gerçekleştirdi. XRP destekçisi bir Twitter kullanıcısına göre, toplantıya dair Brad Garlinghouse tarafından tutulan kayıtlarda, SEC üyesinin XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını söylediği görülüyor.

SEC üyesi Roisman’ın XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını söylediği kayıtlar.

Kripto para topluluğu üyeleri, SEC’in bu belgeyi teslim etmemesinin oldukça endişe verici bir tutum olduğunu ifade etti.

Birçok gözlemci, SEC’in elinin Ripple’a karşı eskisi kadar güçlü olmadığını düşünüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail