binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerABD Mahkemelerinden İflas Eden Kripto Para Şirketi Celsius'un Hissedarlarına Büyük Şok!

ABD Mahkemelerinden İflas Eden Kripto Para Şirketi Celsius’un Hissedarlarına Büyük Şok!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD İflas Yargıcı Martin Glenn, Pazartesi günü kripto para şirketi Celsius Network’ün hissedarlarına bir şok yaşattı.

ABD Mahkemesi, Celsius’un Kripto Para ve Değerli Varlıkları Üzerinde Hak İddia Eden Hissedarların Talebini Reddetti

Yargıç, şirketin kripto para ve en değerli varlıkları üzerinde hak iddia etmek isteyen hissedarların resmi bir komite kurma taleplerine olumsuz yanıt verdi.

Karar, Celsius’un imtiyazlı hisse senedi sahiplerinin iflas sırasında kendi avukatları ve danışmanları için ödeme yapmak zorunda kalacakları anlamına geliyor.

Girişim sermayesi şirketi WestCap Management LLC ve emeklilik fonu Caisse de Depot et Placement du Quebec (CDPQ) şirketin hissedarları arasında yer alıyor.

Bazı Celsius hissedarları, Celsius’un kurumsal yapısı nedeniyle şirketin müşterileri yerine kendilerinin madencilik işinden ve kredi portföyünden kaynaklanan değerde hak sahibi olduklarını savunuyor. Büyük çoğunluğu müşterilerden oluşan Celsius alacaklılarının avukatları ise bu görüşe katılmıyor.

İlgili Haber  Celsius'a (CEL) Mahkemeden İyi Haber Geldi: Milyonlarca Dolar İade Ediliyor!

Pazartesi günü yazılı bir karar veren Yargıç Glenn, hissedarların, danışmanlarının faturalarının Celsius tarafından ödenmesi için gereken yasal standardı karşılamadıklarını söyledi. Yatırımcıların zaten yeterli şekilde temsil edildiğini ve iflas sırasında paralarını büyük olasılıkla geri alacaklarını gösteremediklerini söyledi.

Ayrıca, Celsius’un iflas işlemleriyle ilgili kamuya açık mahkeme belgeleri, platformun binlerce müşterisinin kişisel verilerini ortaya çıkarmıştı.

5 Ekim’de sunulan büyük bir mali açıklama formu, müşteri adlarını, hesap bakiyelerini, işlemlerin zamanlamasını ve daha fazlasını içeriyor.

Bu durum Celsius kullanıcıları için şok etkisi yaratmış olsa da, bu bilgilerin yayınlanması ABD İflas Kanunu’na tabi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail