ABD Adalet Bakanlığı, Kapanan Borsada Hesabı Olanları Arıyor

Kripto para birimi borsası CoinGather, 2018 yılında çeşitli nedenlerden dolayı kapatıldı. Borsa CMC verilerine göre 100.000 dolardan daha az varlık barındırıyor ve az sayıda kripto para yatırımcısı tarafından kullanılıyordu. Ancak bugün 2 yılı geçen sürenin ardından ABD Adalet Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı.

ABD Adalet Bakanlığı’ndan yapılan resmî duyuruya göre ilgili kripto para birimi borsasında hesabı olan bazı sosyal medya kullanıcılarının olduğunun tespit edildiği, bu konuda kendilerine başvuru yapılması durumunda hesabı olan ve paralarını geri alamayan kullanıcılara ellerindeki fonların teslim edileceği belirtildi.

Yetkililer, kendilerine yapılacak başvuruları inceleyecek olduklarını ve borsada parası olanların tespit edildikten sonra fonların geri ödenecek olduğunu ifade etti.

2 yılı geçen sürenin ardından bu tür bir açıklama beklenmedik bir açıklama olmuşa benziyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!