ABD Bankacılık Komitesi Toplandı!

Amerika Birleşik Devletleri Senatosu Bankacılık Komitesi bugün Libra konulu toplandı. Profesörlerin katıldığı toplantı sonucunda kripto para birimi projelerinden birisi olan Libra hakkında üyelerin neler düşündükleri ve nasıl adımlar ve yasalara imza atılması gerektiği hakkında görüşlerini sundular. Bitcoin ve diğer kripto paraların direkt olarak dile getirilmediği toplantıda kripto para projelerine karşı mevcut yasaların güncellenmesi gerektiği, güncellenecek olan yeni yasaların hangileri olduğu hakkında bilgi edindiler.

ABD konunun peşinde!

Amerika Birleşik Devletleri Senatosu Bankacılık Komitesi üyeleri Blockchain konusunda da şirketlere karşı alabilecek oldukları önlemleri görüştü. ABD’nin kripto para ve Blockchain teknolojilerinde daha hızlı adım atmasından yana açıklamalarda bulunan bazı senatörler ise Çin’in Blockchain konusunda ABD’yi geçme yolunda olduğunu ve derhal ABD’nin Blockchain konulu adımlar atması gerektiği uyarısında bulundu. ABD ve Çin arasında devam eden Blockchain teknolojisi rekabeti devam ederken, milyonlarca dolarlık Blockchain şirketlerinin büyük bölümü ABD’de bulunmakta.

ABD’li yetkililer yakın zamanda kripto para birimi Libra hakkında yeni yasal adımlar atarak bunları yasal hale getirebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!