Washington’da Kripto Paralar Öncelikli Konu Değil!

Son yıllarda Washington DC’de kripto finans araçları olarak bilinen Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine dair bazı konuşmalar yapılıyor ve bunlar zaman zaman basında yer alıyor. Basında yer almayan gizli görüşmelerde olduğu bilinirken, yatırımcıların korunması, küresel finans sistemine darbe olmasını engellemek, dolar ve itibari paraların gücünü korumakta yatıyor.

Washington’da kripto paraların geleceği hakkında bazı soru işaretleri de yok değil, ancak ülkede yöneticiler kripto para birimlerine öncelik vermiyor ve düzenlemeler hakkında çok fazla acele etmek istemiyor. ABD’nin yakın dönemde kripto paralara daha fazla önem vermesi beklense de bu konuda Libra’nın etkisinden ötürü siyasilerin yeni adımlar atması mümkün olabilir. *Kısa süre içerisinde Libra düzenlemeleri ayrı olarak düzenlenebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!