ABD’de Eylemciler Mağazaları Yağmaladı: Dijital Yatırımların Güvenliği Gündemde

Washington yönetimi siyahi Amerikalı Floyd’un polis şiddeti sonucu ırkçı bir şekilde öldürülmesinden sonra ülkede bir anda beklenmedik düzeyde milyonlarca Amerikalının sokaklara çıkması ve protestolara başlaması karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Amerikan yönetimi kısa süre içerisinde tüm gerekenlerin yapılacak olduğuna değindi ancak eylemciler açısından bu açıklamalar yeterli gelmedi. Eylemciler, kısa süre içerisinde lüks mağazalar başta olmak üzere mücevher mağazasından milyonlarca dolar değerinde altın ve benzer kıymetli ürünleri yağmadılar.

Bu kısa süre içerisinde dünyanın en güvenilir ülkeleri arasında ilk sıralarda yer alan ABD’de bile fiziksel varlıkların güvenliği soru işareti yarattı. Birçok kripto para yatırımcısı ise dijital yatırımların en güvenilir yatırımlar olduğuna bir kez daha değindi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!