ABD’li Banka Bitcoin’i Değerlendirdi! Gerçek Boğa Başlıyor Mu?

Zorlu bir ayı piyasası atlatan yatırımcılar Bitcoin‘de boğa piyasasının başlamasını dört gözle bekliyor.

BTC’nin 2023 yılının başından bu yana gösterdiği muazzam performans bazı analistler tarafından boğa başlangıcı olarak adlandırılırken bazı analistler de bu yükselişin ayı tuzağı olduğunu düşünüyor.

FTX’in çöküşüyle birlikte görülen 16.000 dolarlık seviyenin 2 katına çıkan BTC şimdilerde 27.000-28.000 dolar seviyelerinde konsolide olmaya devam ederken New York merkezli yatırım bankası HC Wainwright Bitcoin’de kripto kışının nihayet bittiğini söyledi.

“Muhtemelen şimdi BTC, bir sonraki boğa fiyatı döngüsüne girdi.

Bu tarihsel olarak toplam kripto piyasası değerinde önemli bir büyüme, artan perakende ve kurumsal benimseme ve daha yüksek kripto ticaret hacimleriyle sonuçlandı.

Ve sonuç olarak kripto kışı bitti ve bahar geldi.”

Yatırımcılara kripto kışının bittiği müjdesi veren banka, ayrıca Coinbase’in de yaşanacak boğa piyasasında en büyük fayda sağlayacak platform olacağını belirtti.

Banka analisti Mike Colonnese dün yayınlanan raporda en kötüsünün geride kaldığını ifade ederek, Coinbase’in yüksek değerli, halka açık bir kripto şirketi olarak gelecekteki boğa koşusundan kâr elde etmek için benzersiz bir konuma sahip olduğunu belirtti.

“Sonuç olarak, COIN’i kıt bir varlık olarak görüyoruz. Çünkü Coinbase, ABD’de 10 milyar doları aşan bir piyasa değerine sahip halka açık tek yerli kripto şirketidir, bu da yatırımcı sermayesi için rekabetin son derece sınırlı olduğu anlamına gelir.

Coinbase’in 2023’ün geri kalanında kripto para birimi sektöründeki pazar payını genişletmesini bekliyoruz.”

COIN’in hisse başına 75 dolar hedef belirleyen Mike Colonnese, bu fiyat hedefinin, Coinbase ile ilgili beklentiden ve kaynaklandığını ve Coinbase’in sağlam bir kullanıcı tabanına sahip olmasından kaynaklandığını belirtti.

Son olarak SEC’in Coinbase için bir tehdit oluşturmadığına dikkat çeken analist “SEC genellikle staking hizmetlerine karşı harekete geçti. Neyse ki Coinbase’in staking hizmetlerinden kaynaklı geliri yalnızca %3’tü.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!