ABD’li Dev Banka Kripto Para Ortaklıklarına Bir Yenisini Ekledi!

Popüler blokzincir ve kripto para veri platformu Chainalysis bugün yeni bir ortaklık duyurdu.

Chainalysis tarafından yapılan açıklamada dünyanın en büyük varlık hizmeti sağlayıcısı ABD merkezli banka Bank of New York Mellon Corporation’ın (BNY Mellon) sistemlerine Chainalysis’un uyumluluk paketlerinin entegre edileceği duyuruldu.

Banka Chainalysis’ı sistemlerine entegre eden ilk küresel banka olacak. Bu entegrasyonun BNY Mellon’un kripto para stratejisinin bir parçası olduğu ifade edildi.

ABD’nin en köklü bankaları arasında yer alan BNY Mellon, Şubat 2021’de kripto para hizmetlerine ilişkin planlarını açıklamış ve büyük bir kırılımın yaşanmasına neden olmuştu. Zira bu karardan sonra pek çok ABD’li banka kripto para hizmeti sunma planları oluşturdu.

Yeni ortaklık BNY Mellon’un kripto para birimlerine yönelik planlarında bir değişiklik olmadığını ve sektöre olan yatırımların devam edeceğini gösteriyor.

60’tan fazla ülkede devlet kurumlarına, borsalara, finans kurumlarına ve sigorta ve siber güvenlik şirketlerine veri, yazılım, hizmet ve araştırma sağlayan Chainalysis, blockchain veri platformudur.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!