ABD’li Fast Food Zinciri’nden Bitcoin Ödülü!

ABD’li fast food zinciri Shake Shack, müşterilerinin Cash App kullanarak satın aldığı her burger için ödül olarak Bitcoin (BTC ) sunacak.

Wall Street Journal’ın haberine göre New York merkezli tanınmış gıda zinciri, Cash App kullanıcıları için harcadıkları paranın %15’ini Bitcoin şeklinde geri verecek.

Ünlü fast food zinciri Bitcoin ödülü sunmak için Block Inc’in Cash App ile işbirliği yaptı.

Cash App’in kullanıcılarının kullanımına sunduğu banka kartı Cash Card ile yapılacak herhangi bir Shake Shack alışverişinde satın almalarının %15’i BTC olarak geri ödenecek.

WSJ haberinde Cash App Bitcoin promosyonun Mart ayının ortalarına kadar aktif olacağını belirtti.

Genç Tüketicilere Bitcoin Testi!

Shake Shack, Cash App’te daha genç tüketicilere ulaşıp ulaşamayacağını ve müşterilerin daha fazla kripto para birimi seçeneğiyle ilgilenip ilgilenmediğini test ettiklerini ifade etti.

Şirketin pazarlama şefi Jay Livingston, Shake Shack’in müşterilerinden kripto para birimleri ile ödeme yapma talebi görmediğini ancak Bitcoin ödül deneyinin Shake Shack’in kripto paralar ile ödeme kabul etmeye başlayıp başlamayacağına karar vermede yardımcı olacağını söyledi.

“Her zaman gerçekten anlamlı olacak şeylerde bahis yapmaya çalışıyoruz.

Şu anda kripto para ile ödeme almaya başlasaydık, benimsenmesi çok düşük olurdu. Ancak Cash App gibi tanınan biri aracılığıyla yaparak kripto paraları isteyen ve aynı zamanda öğrenmek isteyen daha fazla insan elde edeceğiz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!