ABD’li Kripto Ödeme Şirketi Para Çekimlerini Kısıtladı!

Kalifornya eyaletinin San Fransisco şehrinde merkezi bulunan kripto ödeme şirketi Wyre Payments, geçtiğimiz saatlerde Twitter hesabından kullanıcılar için para çekme limiti uygulamaya başladıklarını duyurdu.

“Para çekim politikamızı değiştirmeye karar verdik. Müşterilerimiz paralarını her zamanki gibi platformdan çekebilecek, ancak günlük olarak hesaptan çekim oranını %90 olarak sınırladık.”

Para çekim işlemleri için oran sınırının yanında miktar limitleri de koyuldu. Bundan böyle Wyre kullanıcıları günlük 5 Bitcoin ve 50 Ethereum’dan fazla çekim yapamayacak.

Sosyal medyada geçtiğimiz hafta Wyre’ın devre dışı kalacağına dair dedikodular kol gezerken gelen para çekme sınırlaması yatırımcılarda büyük endişeye yol açtı. Yöneticiler iddiaları redderken şirketin devamlılığı için küçülmeye gideceklerini doğruladı. Bu süreçte operasyonların kesintisiz devam etmesi hedefleniyor.

Kripto ödeme hizmeti veren girişimin yönetici kadrosunda geçtiğimiz günlerde büyük değişiklikler oldu. Yönetim ekibi baştan aşağıya değişirken dümenin başına yeni CEO Ioannis Giannaros geçti.

MetaMask, Wyre Desteğini Kesti!

Tarayıcı tabanlı en büyük kripto cüzdan sağlayıcısı MetaMask, söylentiler dolaşmaya devam ederken geçtiğimiz hafta Wyre desteğini kaldırdığını duyurdu.

MetaMask yetkilileri yaptığı açıklamada müşterilerine Wyre’ın hizmetlerini kullanmamaları konusunda tavsiyede bulundu.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!