ABD’li Senatör Ted Cruz Bitcoin’de İnanılmaz Yükselişteyim Dedi ve Kaç BTC’si Olduğunu Açıkladı!

Teksaslı Cumhuriyetçi Senatör Ted Cruz, verdiği son demecinde Bitcoin (BTC) ve kripto paralar hakkında konuştu.

Ted Cruz, Bitcoin (BTC) hakkında inanılmaz derecede heyecanlı olduğunu ve yine aynı şekilde inanılmaz derecede boğa lehine olduğunu açıkladı.

Cruz, bu görüşlerinin özellikle BTC için geçerli olduğunu ancak genel olarak kripto paralar hakkında da benzer şekilde düşündüğünü söyledi.

Cruz, Bitcoin’in ilk kripto olması ve aynı zamanda en baskın kripto varlık olması nedeniyle net bir şekilde kripto alanının lideri olduğunu belirtti.

Senatör bunun ardından BTC için yapılan dijital altın benzetmesinin güçlü olduğunu söyledi.

Cruz, kendisinin de bir BTC yatırımcısı olduğunu, cüzdanında toplamda 2 BTC bulunduğunu ve her Pazartesi günü biraz daha fazla satın alım yaptığını açıkladı. Cruz ayrıca satın aldığı BTC’leri dip seviyeden almayı başardığını ve bu durumdan oldukça memnun olduğunu söyledi.

Bununla birlikte senatör, uzun vadeli bir yatırımcı olduğunu, BTC fiyatında yaşanan volalitenin kendisi için sorun olmadığını, yükseliş ve düşüş dönemlerinin yaşanabileceğinin farkında olduğunu belirtti.

Cruz, BTC’de kendisinin ilgisini çeken kısmının enflasyona karşı bir koruma görevi görmesi olduğunu açıkladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!