ABD’nin En Eski Bankası BNY Mellon’dan Kripto Para Raporu!

Ekim ayının başlarında New York düzenleyicisinden onay alan ABD’nin en eski bankası BNY Mellon, müşterilerine Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) saklama hizmeti sunmaya başlayacağını açıklamıştı.

Ayrıca ABD’nin kripto para dostu kurumları arasında yer alan BNY Mellon, yakın tarihte kurumsal yatırımcıların katılımıyla bir anket gerçekleştirdi.

Anket sonuçlarını “Kurumsal Yatırım 2.0” başlıklı raporunda açıklayan banka müşteriler için daha fazla kripto saklama hizmeti mevcut olduğunda kurumsal yatırımcıların %70’inin kripto para faaliyetlerini artıracağını söyledi.

Banka raporunda ankete katılan kurumsal yatırımcıların %70’inin “saklama ve yürütme gibi hizmetler tanınmış ve güvenilir kurumlardan alınabiliyorsa kripto para faaliyetlerini artıracağını söyledi.” dedi.

“Kurumsal yatırımcılar, yüksek getiri umutlarıyla hemen kripto para piyasalarına atlamak yerine, kripto piyasasına güvenli ve uyumlu bir şekilde girmenin yollarını arıyor.

Yaşanan ayı piyasasına rağmen kurumsal yatırımların %90’ı kriptoyla ilgili planlarını ilerletmeye devam ettiğini söyledi.”

Yapılan anket, ayrıca kurumsal yatırımcıların giderek artan bir şekilde tokenizasyon ile ilgilendiğini ortaya koydu.

Raporda, ankete katılanların yüzde 97’sinin tokenizasyonun varlık yönetiminde devrim yaşatacağını ve sektör için iyi olacağı konusunda hemfikir olduğu belirtildi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!