ABD’nin Göbeğindeki Shiba Inu Reklamı Gerçek Mi? “Yakında Aya Uçacağız!”

Geçtiğimiz hafta en çok konuşulan konuların başında Shiba Inu’daki yükseliş vardı. SHIB çok kısa bir sürede en değerli 10 kripto para arasında girerek yatırımcısını sevindirdi.

Sert yükseliş sonrası %35 oranında bir düzeltme yaşayan SHIB, şu sıralar 0.00006353$ seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

SHIB’daki yükseliş ana akım pek çok medya ve finans kuruluşunun da dikkatini çekti. Pek çok platformda SHIB’deki yükseliş ve bunun arka planı tartışılırken, yatırımcılar yükselişin devamının gelip gelmeyeceği konusunu merak etmeye başladı.

Dogecoin’de gördüğümüz sürecin bir benzerini yaşayan SHIB, yeni bir zirveye ulaşacak mı bilinmezken, bugün New York meydanında gösterilen bir billboard heyecan yaşattı.

New York’un merkezinde ve ABD’nin en kalabalık ve meşhur caddesi konumunda olan Times Square’de gösterilen billboard da “Shiba Inu (SHIB) Yakında Aya Uçacağız” mesajı paylaşıldığı iddia edildi.

Times Square’de yer alan billboardlara reklam vermenin çok pahalı olduğu biliniyor. Söz konusu reklamın gerçek olup olmadığı veya kimin tarafından verildiği henüz bilinmezken, bazı kullanıcılar haberin sahte olduğunu ve söz konusu billboardlarda böyle bir reklam olmadığını iddia etti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!