Acemi Madenci 10 Yılın Ardından Yaklaşık 6 Milyon Dolarlık Bitcoin Kazandı

Kripto para piyasasının en karanlık dönemlerini yaşamakta olduğumuz şu günlerde Reddit’teki kripto takipçilerinin dikkati sonucu ortaya çıkan ilginç bir olay yaşandı. Normal şartlarda fiyatlar yükselişe geçtiğinde satışların olması son derece alışık olunan bir durumken 2010 yılından beri tabiri caizse uyumakta olan bir Bitcoin cüzdanı harekete geçti ve büyük miktardaki BTC satışı gerçekleşti.

Merak uyandıran gizemli BTC yatırımcısının acemi bir Bitcoin madencisi olduğu Bitcointalk’taki açıklamalar sonrası açıklığa kavuştu. Kullanıcı adının Whoamisoon olduğu öğrenilen acemi madencinin 2010 yılında kendi kişisel bilgisayarından Bitcoin madenciliği yaptığı ve elindeki Bitcoinleri nasıl satacağını tam olarak bilmediği ve madencilik yaptığı ilk günden bu yana elindeki BTC’lere hiç dokunmadığı öğrenildi.

Elindeki BTC’leri bir kripto borsasına nasıl aktaracağı ve kripto para ile nasıl alım satım gerçekleştireceğini bilmediğini belirten ve herkesçe malum olan bir stratejik satış hatası yaparak da gerçekten acemi olduğunu kanıtlayan madencinin elindeki kripto varlıklar bir Reddit kullanıcısının oldukça ilgisini çekti ve ortaya şöyle bir hesap çıktı: Acemi madenci yapmış olduğu madencilik faaliyeti sonucu 5 buçuk milyon dolar değerinde BTC ve hard forklar sayesinde de 180 bin dolar değerinde Bitcoin Cash, 120 bin dolar değerinde Bitcoin SV ve 6 bin 600 dolar değerinde Bitcoin Gold’a sahip oldu ve totalde 5.8 milyon dolardan fazla para kazanmış oldu.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!