Açıklama Geldi: Dev Banka Çok Yakında Kripto Para Sektörüne Girecek!

Coindesk adlı kaynağa göre İspanya’nın en büyük ikinci bankası BBVA, 840 milyar dolarlık net varlığı ile kripto para sektörüne girmeye “neredeyse hazır” durumda. BBVA’ya yakın olan ancak isimlerini açıklamak istemeyen 2 kişi, bankanın gelecek 2020 yılı Ocak ayı itibariyle kripto para hizmetlerini açıklayabileceğini iddia ettiler.

BBVA’ya yakın olan 2 kişinin açıklamasına göre banka şimdilik bazı uyum sorunlarını çözmek için son adımlarını attı ve çok ufak pürüzler kaldı. Bu pürüzlerin 2020 yılının Aralık ayında çözüleceği ve 2021 yılı Ocak ayında kripto para hizmetlerinin açıklanacağını belirten 2 kaynak “BBVA kripto para sektörüne Ocak ayında girecektir” dedi.

Büyük ve devasa bir banka olan BBVA’nın kripto para sektörüne girmesi sektörde bankaları büyük bir furyaya hazırlayabilir ve bu da kripto para birimlerini çok olumlu etkileyebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!