Alex Krüeger: ABD Bitcoin’i Yasaklayabilir Hemde Bir Onayla!

Alex Krüeger, ABD’nin kripto para birimlerini engellemesinin mümkün olup olmayacağı hakkında yeni bir basın açıklaması yaptı. Alex Krueger’e göre kripto para birimlerinin giderek daha fazla gelişmesine rağmen Washington D.C yönetiminin birincil ismi olan Amerikan Başkanı Donald Trump, kongreyi ikan edip yeterli oy sağlar ise Bitcoin ve kripto para birimlerini tüm dünya genelinde engelleyebilecek bir fiyat ve engel darbesi vurabilir. ABD’nin Bitcoin’i yasaklaması durumunda sonuçlarının ağır olacağını ve fiyatın çok fazla düşecek olduğunu açıklayan Alex Krüeger, bu konuda kesin bilgilere dayanmayan bu açıklamasının %100 doğru olmayacağını belirtmedi ancak ABD’nin yönetim olarak isterse her türlü kararı geçirebileceği kongreye sahip olduğu hatırlatmaları ile karşı karşıya kaldı.

Washington D.C yönetimi istediği her kararı aldırabilir. Eğer ulusal güvenlik ve ekonomi söz konusu olur ise Washington D.C bu konuda hemen karar alabilir ve yeni adımlar atabilir. ABD’nin bu konuda nasıl hareket edecek olduğu ile ilgili ise herhangi bir bilgi yok ancak yeni bir yasak söz konusu olursa kripto paralar büyük zarar görebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!