Alex Krüger’den ‘Bitcoin’e İlgi Dibi Gördü’ Açıklaması

Alex Krüger, kripto para birimi sektöründe en fazla kendisini tanıtmış isimlerden ve kripto para sektörü hakkında açıklamaları ile tanınan bir isim. Son yıllarda kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına gireceği iddiaları ve kurumsal yatırımcıların Bitcoin alarak şirketin deposunda tutmaya başlayacak oldukları ve her şirketin kasasında kripto para biriminin olacağı iddiaları gündemi süslemiş ve çok sayıda analistte gelecekte pişman olmamak için şirketleri bu piyasa içerisinde yatırımlarını sürdürmeye davet etmişti.

Bugün ise Alex Krüger konu hakkında yeni bir iddia ortaya attı ve Bakkt vadelilerine gelen talebin CME vadelilerine olan talepten en az 75 kat çok düşük olduğunu ve bunun kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına olan ilgisinin çok azaldığı ve dibi gördüğünü yansıtan bir gelişmeden bir tanesi olduğuyla ilgili açıklama yaptı.

Kurumsal yatırımcı neden yatırım yapmıyor?

Kurumsal birçok şirket kripto para birimi satın almamasının nedeni hakkında açıklama yapmıyor ve yapmak zorunda değiller. Çok sayıda kurumsal yatırımcının kripto para piyasasında herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmamış olmasının nedeni fiyatların çok fazla oynak olması ve şirketin kendi gelirlerini ve parasını Bitcoin alarak riske atmak istememesinden kaynaklanıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!