AllianceBlock, ABO Digital Ortaklığı İle Büyüyor

Geleneksel finans sektörü ile DeFi arasında merkeziyetsiz köprüler geliştiren blockchain girişimi AllianceBlock, kurumsal yatırımcılara tokenize edilmiş yatırım araçları sunmak için ABO Digital ile işbirliğine gitti.

İki şirket arasındaki ortaklık sonucunda geleneksel finans kolundaki yatırım araçları tokenize edilmesi hedefleniyor. Elinde dijital varlık tutmak istemeyen piyasa oyuncuları için ise Aktif Olarak Yönetilen Sertifika (AMC) adlı yeni bir araç devreye girecek.

Alpha Blue Ocean’ın özel dijital varlık yatırım kolu olan ABO Digital, dijital varlık piyasasına dönüştürülebilir tahviller ve borç ihracı gibi çeşitli yapılandırılmış finansal ürünlere sahip. ABO Digital, bu ürünlerin tokenize edilmesi sonucunda müşterilere alternatif yatırım seçeneği sunacak.

ABO Digital ve AllianceBlock arasındaki ortaklığın resmileşmesinin ardından iki girişimin CEO’ları açıklama yaptı. AllianceBlock CEO’su Rachid Ajaja, yatırımcıların DeFi avantajlarından yararlanırken aynı anda riskten kaçınabileceğini vurguladı:

“AllianceBlock, yeni işbirlği sayesinde geleneksel finans enstürmanlarını tokenize ederek sektörde bir devrim yaşatacak.”

ABO Digital CEO’su Amine Nedjai ise AllianceBlock ile yaptığı anlaşma sonucunda dijital varlık piyasasının tecrübe, uzmanlık ve profesyonellik ile birleşeceğini belirtti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!