Altcoinlerde Zararda Olanlar Bitcoin’de Bu Seviyeyi Bekleyin!

Kripto para piyasaları yaklaşık 100 gündür düşüş trendinde. Bitcoin zirvesinin %43 altında işlem görürken, BTC’deki geri çekilme sırasında beklendiği üzere altcoinler çok büyük darbe aldı.

Ethereum gibi major altcoinler zirvesinden %50 uzakta işlem görürken, diğer altcoinlerdeki tablonun çok daha kötü olduğunu görüyoruz.

Pek çok altcoin zirvesinden %80 uzakta işlem görürken, zararda bekleyen yatırımcılar bir sonraki yükselişte daha fazla kar elde etmek için bu seviyelerden ekleme yapıp yapmaması konusunda tereddüt yaşıyor.

Ekleme Yapalım Mı?

Bu noktada geleceğine güvenilen ve zararda olsa da HODL edilen altcoinlere ekleme yapmak için Bitcoin’in major destekleri takip edilmeli.

Sadece altcoinlerin grafiğine bakılarak “bu çok düşmüş daha düşmez” yaklaşımının başarılı sonuçlar vermediğini önceki ayı piyasalarında tecrübe ettik.

Bu noktada yatırımcıların takip edebilecekleri basit bir veriden bahsedeceğiz.

  • Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalaması

Tarihsel olarak bakıldığında Bitcoin’de ayı piyasalarının sonu 200 haftalık hareketli ortalama seviyelerinden geçiyor.

Benzer bir tablo ile karşılaşma ihtimalimize karşı, Bitcoin’de fiyatın 200 haftalık hareketli ortalamaya temas etmesini bekleyip bu seviyelerden geleceğine inanılan ve zararda bekletilen altcoinlere ekleme yapılabileceğini düşünüyoruz.

Şu sıralar 20.000$ seviyelerinden geçen 200 haftalık hareketli ortalama yükselmeye devam ediyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)