Altın Fiyatlarının Bu Hafta Yönünü Yukarı Yönlü Değiştirmesi Bekleniyor

Kripto para birimleri düşüyor ancak yalnız düşmüyorlar. Altın, TL karşısında döviz kurları ve diğer birçok yatırım aracı hızla değer kaybetti. Geçtiğimiz hafta piyasalar sürekli kırmızı renkle donatılmış gibiydi. Göstergeler sürekli olarak düşüşe işaret etti.

Ünlü analist Christopher Vecchio, altın fiyatlarında bu hafta toparlanma beklendiğini belirtenler arasında bulunurken, birçok analistin beklentisi bu hafta içerisinde ONS altın fiyatında yükselme görülmesi ve daha güçlü seviyelere ulaşılması yönünde.

1.771 dolardan fiyatlanmakta olan ONS altının giderek daha fazla yükselebileceğine dair tahminler olmasına rağmen bazı analistler 1.500 dolara kadar düşüş beklediklerini belirtiyorlar. Bazı analistler ise 2021 yılında 2.500 dolara kadar yükseliş bekliyor. 2021 yılı için altın fiyatında beklenen ortalama seviye ise 2.250 dolar civarında.

*Yatırım önerisi veya tavsiyesi niteliğinde değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!