Amazaon Bu Altcoin İle Ortaklık Kurdu, Fiyat Yükseldi!

E-ticaret devi Amazon kripto para birimleriyle olan etkileşimini artırmaya devam ediyor.

Bu bağlamda Amazon’un bulut bilişim yan kuruluşu Amazon Web Services bugün yaptığı açıklamada Cronos (CRO) ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Amazon, yaptığı ortaklıklarla kripto para sektöründeki yerini sağlamlaştırıyor.

Cronos Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ortaklık haberini duyururken, ” Cronos Hızlandırıcı Programı aracılığıyla Web3 girişimlerinin büyümesini desteklemek için Amazon Web Services ile çalışmaktan heyecan duyuyor” ifadelerini kullandı.

Cronos ekosistemi, startup’lara ve başlangıç ​​aşamasındaki girişimcilere yardımcı olmak için AWS Activate programından yararlanacağı belirtildi.

Amazon yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Amazon Web Services (AWS), DeFi, GameFi, SocialFi ve Altyapı uygulamaları geliştirmeye yönelik Cronos Accelerator Programı aracılığıyla Web3 startup’larının ölçeklendirilmesini ve büyümesini desteklemek için Cronos Labs ile birlikte çalışmaktadır.”

Amazon ile yapılan bu ortaklık sonrası Cronos’un fiyatında yukarı yönlü hareketlilik yaşandı. Haber sonrası yaklaşık %9 oranında artış yaşayan CRO, son 24 saatte ise %10’luk yükselişle yazım esnasında 0,0725 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!