Amazon’un Blok Zinciri, Ethereum’u (ETH) Desteklediğini Duyurdu!

Amazon Web Services tarafından kısa süre önce yapılan açıklamaya göre, Amazon’un Managed Blockchain hizmeti Ethereum’u desteklemeye başladı.

Yapılan açıklamada, AWS müşterilerinin dakikalar içerisinde Ethereum düğümlerini oluşturabilecekleri ve genel Ethereum ağına bağlanabilecekleri belirtildi.

Öte yandan Amazon Managed Blockchain hizmetinin ağ sağlığını izlediği ve sağlıksız düğümlerin yerini aldığı bu sayede Ethereum yazılım yükseltmelerini otomatikleştirerek müşterilerinin Ethereum altyapısını daha kolay kullanabileceği  belirtildi.

Amazon Managed Blockchain Nedir?

Amazon Managed Blockchain hizmeti, Amazon Web Services tarafından geliştirilen ve genel ağlara katılmanıza veya popüler açık kaynaklı çerçeveleri kullanarak ölçeklenebilir özel ağlar kurmanıza ve yönetmenize olanak tanıyan bir hizmettir.

Amazon Managed Blockchain, ağı oluşturmak veya bir genel ağa katılmak için gereken ek yükü ortadan kaldırır ve milyonlarca işlem çalıştıran binlerce uygulamanın taleplerini karşılamak için otomatik olarak ölçeklenir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!