Analist: “Binance’de Listeli Bu Altcoin Bir Sonraki Boğada Patlayabilir!”

Bitcoin ve kripto para benimsemesi hızla artmaya devam ederken yeni kripto projeleri de piyasaya sürülüyor. Bu projelerden daha sağlam altyapıya sahip olanları da borsalar tarafından listeleniyor.

Binance tarafından listelenen SUI de bu projelerden biri oldu.

Aptos (APT) rakibi olarak görülen SUI, 3 Mayıs’ta Binance’de listelendi ve 2 dolara kadar çıktı.

Yükselişini devam ettiremeyen SUI, 1 dolara kadar düştü, halihazırda 1,21 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Yatırımcıların ilgi gösterdiği SUI’yi değerlendiren Coin Bureau isimli YouTube kanalının sunucusu Guy Turner SUI’nin bir sonraki boğada en iyi performans gösteren altcoinler arasında olma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

“SUI Bir Sonraki Boğada Patlayabilir!”

Dün yayınladığı videosunda SUI’de yükseliş beklentisinde olduğunu belirten analist şunları söyledi:

“SUI, bir sonraki boğa döngüsünde çok kolay bir şekilde en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri haline gelebilir.”

SUI yükselişine bir parantez açan analist SUI’de uzun vadeli yükseliş beklentisinde olsa da SUI’nin gerçekleşecek olan token kilit açmaları sonrası önemli bir satış baskısı yaşayabileceğini belirtti.

“SUI’de bu yıl Kasım’da, 2024 Mayıs’ta ve 2024 Mayıs’ta devasa bir token kilidi açılışı olacak.

SUI’nin Andreessen Horowitz’e 0,03 dolara ve 0,10$’a satıldığı düşünülürse bu kilit açılışları önemli bir satış baskısına neden olabilir.”

SUI Fiyatı Beklenen Performansı Göstermedi!

Son olarak SUI fiyatının yatırımcıların yüksek ilgisine rağmen hala düşük olduğunu savunan analist, bunun nedeninin SUI’nin ayı piyasası sırasında piyasaya sürülmesinden kaynaklanıyor olabileceğini söyledi.

“SUI’ye olan belirgin ilgiye rağmen, fiyatı şu ana kadar beklenen performansı göstermedi.

Bunun nedeni SUI’nin yeni bir proje olması ve bir ayı piyasasının ortasında başlatılması olabilir.

Hong Kong 1 Haziran’da perakende yatırımcılar için kripto düzenlemelerini uygulamaya koyduğunda SUI fiyatı da yükselebilir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!