Analist Büyük Hype Yapan SUI Konusunda Uyardı! “Bu Fiyata Çıkarsa Satın”

Bugün kripto para severlerin gündemindeki altcoin SUI olacak.

TSİ 15.00’da pek çok borsada aynı anda listelenecek olan SUI, yatırımcıların yakın takibinde. Daha önce belirli şartları taşıyan yatırımcılara belirli oranlarda SUI ödül olarak dağıtıldı.

Ticaretin başladığı anlarda SUI’deki volatilitenin yüksek olması beklenirken, bazı yatırımcılar hemen almalı mıyım? veya hemen satmalı mıyım? ikilemini yaşıyor.

Uzmanlar bu tarz listelemelerde fiyatın ani hareketler sonrası biraz geri çekildiğini hatırlatarak projeyi beğenen ve almak isteyenlerin acele etmemeleri gerektiği konusunda uyarıyor.

North Rock Digiral’in kurucusu analist Hal Press SUI’deki hype’ın balon olduğunu ve herhangi bir şekilde SUI dağıtımından faydalanan yatırımcıların satış odaklı bakması gerektiğini ifade etti.

“SUI tam bir buhar ürünüdür. Herhangi bir tahsisat alırsanız, 5 milyar doların üzerinde herhangi bir fiyata satış harika bir satıştır.”

SUI hem ön satış, hem de whitelist olarak çeşitli fiyatlarla yatırımcılara tahsis edildi. Satışlardan alanlar her bir SUI için 0,1 dolar öderken, whitelistten alanlar 0,03 dolarla SUI almaya hak kazandı.

İlk arzda piyasaya 528,273,717 SUI girecek. 5 milyar dolarlık piyasa değeri her bir SUI için 10$ gibi bir değerlemenin anlık olarak görülebileceği anlamına geliyor. Buna göre Hal Press 10$’lık bir fiyatın SUI için çok büyük bir satış fiyatı olduğunu düşünüyor.

Elbette bu analistin kişisel görüşüdür. Yatırım kararlarınızı sadece kendi araştırmalarınıza göre almanız büyük önem taşıyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!