Analist, Yükselişteki Dogecoin Hakkında Konuştu: “Rallinin Devam Etmesi İçin Bu Seviyenin Aşılması Gerek!”

Kripto para analisti Kaleo, Dogecoin (DOGE) için izlediği stratejiyi açıkladı.

Kripto Para Analisti Kaleo, Yükseliş Yaşayan Dogecoin (DOGE) ile İlgili Yeni Görüşlerini Paylaştı

Attığı bir tweet’te, DOGE varlıklarının bir kısmını büyük zaman dilimi (HTF) direnç seviyesinde sattığını ve Bitcoin’e (BTC) geçtiğini, ancak coin’in direncin üzerine çıkması ihtimaline karşı DOGE birikiminin bir kısmını elinde tuttuğunu söyledi.

Ayrıca, DOGE’un düşük zaman dilimi (LTF) grafiğini paylaşarak coin’in yukarı yönlü ivmesini kaybettiğini ve 0.103’teki önemli bir destek seviyesinin altına düştüğünü belirtti. DOGE’un önce büyük bir düzeltme olmadan rallisine devam etmesi için bu seviyenin geri alınması gerektiğini söyledi.

DOGE’nin yeniden sıçramadan önce yüksek 0.08 dolar civarına kadar geri çekilebileceğini tahmin etti.

Dogecoin Aralık 2013’te yazılım mühendisleri Billy Markus ve Jackson Palmer tarafından bir şaka olarak oluşturulmuş ve o dönemde kripto para birimlerindeki çılgın spekülasyonlarla dalga geçmek amacıyla ortaya çıkmıştı.

DOGE fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda gün içerisindeki zirvesi olan 0.1026 dolardan biraz düşük bir seviyeden 0.9595 dolardan işlem görüyor.

DOGE grafiğindeki yükselişi ve tepe noktasından yaşanan gerilemeyi gösteren 24 saatlik grafik.

Dogecoin fiyatı Elon Musk’ın Twitter logosundaki kuşu DOGE maskotu köpek ile değiştirmesinin ardından ani bir yükseliş yaşamıştı. Bununla birlikte Musk’ın DOGE logo kararının kalıcı olup olmadığı bilinmiyor. DOGE kullanıcıları coin için tarihsel olarak önemli 20 Nisan tarihini takip edecekler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!