Analistten İddialı Tahmin: XRP İçin 6 Dolar İhtimali Ufukta Gözüktü mü?

Bir zamanlar toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi sıralamasında olan XRP, açılan menkul kıymet davası nedeniyle geride kaldı ve sıralamada bir hayli alt noktalara çekildi.

XRP’nin hala dava öncesindeki seviyesinden çok daha yükseklerde olduğu ve 1 dolar üzerinden işlem gördüğü görülse de bunun diğer altcoinler gibi tüm zamanların rekorunun üzerine çıkamadığı biliniyor.

XRP İçin Hedefler

1,9 doladan bir anda 0,5 dolara kadar gerileyen XRP, şimdi yeniden 1,35 dolara ulaştı ve bunun devamındaki direnç noktası 2,44 dolar olacaktır.

XRP için asıl beklenen seviyenin ise 3,40 dolar ile tüm zamanların rekoru ve devamında 6,39 dolar olduğu söylenebilir. Peki XRP için bu seviye neden önemli ve buraya nasıl yükseliş sağlanacak?

Kripto. paraanalisti Dark Defender, konu hakkında yaptığı açıklamada aslında XRP’nin 6 dolara olan yolculuğuna da dikkat çekti.

Analist, XRP’nin haftalık olarak 1,26 dolar ila 1,27 dolar arasında kapanış yapmasının çok önemli olduğunu belirterek XRP fiyatının bu seviyelerde kalmasını beklediklerini belirtti.

Analistin 1,35 dola tahmini tuttu ve ünlü isim bunun devamında 2,44 doları bekliyor. Ünlü ismin grafiğine göre ise 1,35 dolar sonrasında direkt olarak 3,20 dolara bir yükseliş yaşanabilir.

Böyle bir rekorun gelmesi için ise Ripple’ın davada SEC’yi yenmesi ve galip gelmesi gerekiyor. Bu durumda XRP’nin tüm zamanların rekorunu tazeleyeceği neredeyse kesin olarak görülse de 6 dolara ulaşması bazı analistlere göre “abartı” olabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!