Apple Etkinliğine Saatler Kala Bu Altcoinler Yükseliyor! “Beklentiyi Al, Haberi Sat Mı Olacak?”

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve Apple ekosistemiyle ilgilenen kullanıcılar bugün TSİ 20.00’da Apple’ın WWDC23 etkinliğinde bir araya gelecek.

Apple tarafından her yıl düzenlenen Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda Apple’ın önümüzdeki süreçte çıkaracağı ürünlere ve yeni teknolojilere ilişkin bilgiler verilecek.

Yapılan resmi duyuruda bugün saat 20.00’da başlayacak etkinlikte iOS, iPadOS, macOS, tvOS ve watchOS’e gelecek en yeni teknolojiler, araçlar ve özelikler hakkında bilgi verileceği ifade edildi.

Etkinlikte yeni Mac Studio ve Mac modellerinin de tanıtılacağı ve bunların arasında 15 inç ekrana sahip Macbook Air’ın da yer aldığı iddia edildi.

Bunların yanı sıra etkinlikte Apple’ın uzun süredir beklenen VR gözlüğü Reality Pro tanıtılacak.

Apple’ın VR gözlüğünü tanıtacak olması uzun süredir sessizliğini koruyan Metaverse temalı altcoinlere can suyu olur mu diye merak edilirken MANA ve SAND bugün %7’lik bir yükseliş yaşadı.

Apple haberinin satın alınmasıyla yükselen bu altcoinlerin etkinlikten sonra “beklentiyi al, haberi sat” ilkesi gereğince bir miktar geri çekilebileceği göz ardı edilmemeli.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!