ASRock ASIC Cihaz Satışına Başlayacak

ASRock ASIC

Donanım ve bilgisayar teknolojileri konusunda meşhur hale gelen ASROCK ASIC cihaz satışına da kısa süre içerisinde başlıyor. Türkiye’de de kısa süre içerisinde popüler hale gelen şirketlerden birisi olarak da dikkatleri çekiyor. Madencilik yapmak için üst seviye donanımlı bilgisayarlara ihtiyacınız var ve bunun için seçici olmanız gerektiğini de asla unutmayın.

ASRock, üst seviye bilgisayarların dünya genelinde ki markalarından birisi. Yeni aldıkları karar ile birlikte resmen ASIC madencisi cihazlar geliştirmek üzerine harekete geçiyorlar. Sektörde yeni bir soluk olacakları aşikar.

ASRock ASIC Cihazlarda Sınırları Yükseltecek

Türkiye genelinde ismi çok fazla bilinen markalardan olmasa da bu girişimi ile birlikte yatırımcılar için favori olacağı kesin. Dolayısı ile her ne olursa olsun bizler standartlarımızı kendimiz belirleme yoluna gideceğiz. Açıklama geldi. Artık madencilik cihazları açısından güveneceğimiz marka ayyuka çıktı.

Geçtiğimiz günlerde INTEL şirketi de işlemci üretiminde özellikle madencilik için daha verimli seçenekler geliştireceğini duyurdu. Dolayısı ile artık üreticiler daha fazla kripto para borsasına eğilme yoluna gitti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!