Avalanche Günlük İşlem Sayısı Rekor Kırdı, AVAX Teknik Analizi!

Bitcoin’in 50.000$’ın altında yatay hareketlerine devam etmesi, bazı altcoinlerin nefes almasını sağladı.

Bitcoin’in zirveden yaşadığı düşüş sonrası 75 dolar seviyesine kadar geri çekilen AVAX’ta son günlerde güzel yükselen altcoinler arasında yer alıyor.

Bu seviyeden aldığı tepkiyle yükselen trendini koruyan AVAX’a ilişkin güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Artan popülaritesi nedeniyle yoğun olarak  kullanılmaya başlanan AVAX bugün 896.000 işlemle tüm zamanların zirvesini kırdı. Bu sırada işlemler ortalama 1 saniyenin altında ve düşük işlem ücretleri ile gerçekleştirildi.

Temel olarak iyi görünen ve her geçen gün büyümeye devam eden AVAX’ın teknik görünümüne baktığımızda 116$’ın korunması durumunda 155$’a çıkabileceğini düşünüyoruz.

Bitcoin’deki yatay gidiş devam ettiği sürece, AVAX’ın yükselişine devam etmesini bekleyebiliriz ancak fibonacci seviyelerine baktığımızda şuanda kar alma ve satış bölgesinde olduğumuzu görüyoruz.

Bu nedenle yeni giriş yapmak isteyenlerin fiyatın 131$ üzerinde kalıcı olduğunu görmeli gerekecek. Geri çekilmelerde ise 100$ – 107$ aralığı değerlendirilebilir.

Kısa vadeli desteklerimiz: 120$ ve 116$

Kısa vadeli direnç seviyelerimiz: 127$, 131$, 139$ ve 155$

131$ üzerinde kalıcı olduğumuz senaryoda, formasyon hedefimiz 155$ beklenebilir.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!