Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi: Dijital Paraları Araştırıyoruz!

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Benoit Coeuré, açıklamasında kripto para birimleri hakkında gerekli araştırmaları yaptıklarını açıklarken, dijital para olarak bilinen kripto para gibi özel para birimlerinin nasıl fayda ve nasıl zararları bulunduğu ile ilgili araştırmalarını daha geniş çaplı olarak sürdürmeye devam edecek olduklarını açıkladı. Kripto para birimleri söz konusu olduğunda Avrupa Merkez Bankası pek adım atabilmiş değil ve bugüne dek özellikle bu konuya çok fazla değinilmedi.

Ancak artık daha fazla insan dijital veya diğer adıyla sanal para birimi olarak kripto paralara ilgi duyuyor ve daha fazla kripto para almak istiyorlar. Avrupa’nın geleceğinde bu paraların nasıl rolü olacağı konusunu araştırmaya devam eden Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyelerinin nasıl sonuca ulaşabilecekleri ise merak konusu.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!