Baby Doge, Alman Futbol Kulübü İle Ortaklık Kurdu

Shiba Inu’dan ilham alan kripto para birimi Baby Doge‘un Alman futbol kulübü TSG Hoffenheim ile iş birliği yaptığı duyuruldu.

Anlaşmanın bir parçası olarak, kulüp NFT’lerden oluşan bir koleksiyon geliştirmek için Baby Doge ekibiyle birlikte çalışacak.

Bu anlaşma sayesinde tüm iç saha maçları sırasında sahanın etrafındaki LED panolarda Baby Doge’un tanıtımı yapılacak.

Baby Doge LLC’nin proje yöneticisi Mike Watson, Hoffenheim’ı “ileriye dönük” ve “teknoloji odaklı” bir kulüp olarak nitelendirdi. Söz konusu ortaklık Almanya’nın en üst düzey profesyonel futbol ligi olan Bundesliga’nın bir parçası olacağı için projenin Avrupa Birliği içindeki varlığı da büyük ölçüde genişlemiş olacak.

Öte yandan Baby Doge, Bayer 04 Leverkusen, Lazio FC ve Kerela Blasters dahil olmak üzere çok sayıda önemli futbol kulübüyle ortaklık kurdu.

Anonim geliştiriciler tarafından oluşturulan ve Binance Smart Chain tabanlı bir coin olan Baby Doge,
Shiba Inu ve Dogecoin’in aksine yıla güzel başlamıştı. Ancak ocak ayındaki aşağı yönlü genel hareketlenmeden nasibini alan coin, daha sonrasında rekor seviyesinden %43,3 düştü. Shiba Inu’dan ilham alınarak oluşturulan meme coin, an itibarı ile CoinMarketCap’te 2848. sırada yer alıyor ve 0.000000003733 dolardan işlem görmeyi sürdürüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!