Balina Cüzdan Meme Tokenlerden Bir Ayda 500.000 Dolar Kar Elde Etti: İşte Cüzdan İçeriği!

Bir kripto para balinası, cüzdan etkinliğine ilişkin yeni bir analize göre, meme token ticareti yaparak bir ayda 500.000 doların üzerinde kar elde etti.

Anonim trader, Nisan 2023’ten bu yana piyasadaki hype ve volatiliteden faydalanarak çeşitli meme token’ları alıp satıyor.

İşte cüzdanı…

REFUND (RFD)

Mevcut durumda balinanın cüzdanında yer alan en büyük altcoin, son günlerde adı duyulmaya başlanan meme token REFUND (RFD) olarak gözlendi. Verilere göre balinanın cüzdanının %30’u RFD tokenlerinden oluşuyor ve balina bu tokenlerden %400 kar ile 350.000 dolar elde etti.

PEPE

Balina aynı zamanda popüler internet karakteri Pepe the Frog’dan esinlenen bir başka meme token olan PEPE’nin de ilk alıcılarından. Balina ilk olarak 15 Nisan’da PEPE satın aldı. Hafif karlar elde ettikten sonra PEPE’den çıkan balina, 15 Mayıs’tan bu yana token biriktirmeye geri döndü.

Balina cüzdan PEPE ticaretinden %3.000 kar ile 250.000 dolar kar elde etti.

WOJAK

Balinanın son büyük işlemi ise, WOJAK meme tokeni olarak kaydedildi. İlk olarak 18 Nisan’da satın alım yapan balina, bu tokenlerinin çoğunluğunu sattı ve şu anda yalnızca 3.000 dolarlık WOJAK’a sahip. Balina cüzdan WOJAK tokenlerinden %900 kar ile 95.000 dolar elde etti.

Balina hesap buna ek olarak son alımlarında NARUTO ve HOKAGE gibi anime temalı meme tokenleri tercih etti.

Bununla birlikte hatırlatmak gerekir ki, zaten yüksek riskli olan kripto para ticaretinin meme token kısmı ekstra yüksek risk içeriyor ve pump-dump şemaları ile dolandırıcılıklardan kaçınmak için dikkatli olmak gerekiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!