Bank of America Analistlerinden Bitcoin Yorumu! Yükseliş İçin Umut Var Mı?

Portland, Oregon, USA - April 27, 2018 : Bank of America in downtown Portland

Lider kripto para birimi Bitcoin, zincir üstü verilerin de gösterdiği gibi dar bir aralıkta konsolide olmaya devam ederken bazı yatırımcılar BTC‘den yukarı yönlü bir hareket bekliyor.

Ancak yatırımcılar bu hamle için biraz daha bekleyecek. Zira Bank of America son raporunda kripto para alım satım hacimlerinin baskı altında kalmasını beklediğini yazdı.

Coindesk’in haberine göre, BoF analistleri, bireysel yatırımcıların çoğunluğunun piyasaya girmediğini ve kenarda beklemesi nedeniyle yakın vadede kripto para fiyatlarında olan artışların sınırlı olacağına inandıklarını belirtti.

Alkesh Shah ve Andrew Moss liderliğindeki BoF analistleri raporda şu ifadelere yer verdi:

“Bireysel yatırımcılar tarafındaki düşük inanç, yükseliş için gerekli olan katalizörlerin sınırlı oluşu ve BTC ve kripto paraların yılbaşından bugüne kadarki yüksek performansı, dijital varlık sektörünü zorlu bir makro zeminle bir ticaret aralığında sıkışmış durumda bırakıyor.

Bu bağlamda da bireysel yatırımcıların çoğunluğunun kenarda kalmasıyla kripto para ticaret hacimlerinin düşük kalmasını bekliyoruz.”

Analistler raporda ayrıca geleneksel finans (TradFi) şirketleri ve teknoloji firmalarının vadesiz mevduatlara, repo anlaşmalarına ve tahvil ihracını tokenleştirmeye odaklanan blockchain uygulamaları oluşturmaya devam ettiğini de ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!