BCH hard forkuna destek verecek olan borsalar

Bitcoin Cash (BCH) hard forku (çatallaşma) sürecine çok az bir süre kaldı. 15 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan hard fork hakkında bazı borsalar destek verecek olduklarını, bazı borsalar ise destek vermeyecek olduklarını açıkladı.

Sonucun kesin olarak nasıl olacağı belli olmasa da 2 ayrı kripto para biriminin ortaya çıkacağı konuşuluyor.

Türk kripto para borsalarından bu çatallanmaya ne yazık ki destek veren yok. Dünyanın en büyük kripto para borsalarında yapılan açıklamada 10 kripto para borsasından 6 tanesi Bitcoin Cash (BCH) hard forkuna destek verecek olduklarını açıkladı. 6 ay aralıklarla yılda 2 kez yapılan bu işlemden kripto para fiyatlarını nasıl etkilenecek olduğu konusunda ise bir bilgi olmadığından dolayı merak hakim durumda.

Kullanıcılar çatallanma olduktan sonra ellerinde bulundurdukları BCH miktarı kadar yeni üretilecek olan kripto paraya sahip olacak.

Bitcoin Cash (BCH) hard forkuna destek vereceğini açıklayan kripto para borsaları sırası ile;

OKEx – destek verecek
BitForex – destek verecek
Binance – destek verecek
Digifinex – açıklama yapılmadı
Huobi – destek verecek
Bitfinex – açıklama yapılmadı
Upbit – destek verilecek
HitBTC – bilgi yok
Coinbase Pro – destek verecek
Bitbank – destek vermeyecek
Coinsuper – destek verecek
GDAC – açıklama yok
CoinEx – destek verecek

Binance tarafından ayrı bir destek verilecek olması dolayısı ile çatallaşma işleminin son derece fazla fiyatın artması yönünde çözüm bulabilecek olduğu üzere, tam tersi düşüşlere sebep olması da bir ihtimal dahilinde. 10 ila 25 Kasım arasında BCH fiyatında sert değişimler görmek mümkün.

Ayrıca ortaya çıkacak olan yeni kripto para birimlerinin ne kadar fiyattan alım satım yapılacağı da merak konusu.

Hard fork ve soft fork terimleri hakkında detaylı bilgiyi bitcoinsistemi.com/hard-fork-ve-soft-fork-nedir-coinler-uzerindeki-etkileri-nelerdir/ adresinden alabilirsiniz.
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (3)