Beklenen Oldu: Bitcoin 10.000 Doları Gördü!

Bitcoin çokça beklenen 5 haneli rakamları nihayet dakikalar önce görmüş oldu. 10.000 doları gören BTC fiyatı yatırımcısına son 24 saat içerisinde yüzde 10’a yakın kazanç sağladı. Bitcoin hakimiyeti bu yükselişten sonra yüzde 69 seviyelerine ulaşırken altcoinlerin BTC karşısında gerilediği dikkatlerden kaçmadı.

Daha önceki analizimizde 9.500 dolar direncinin aşılmasından sonra 10.000 doların üzerinin görülebileceğini ifade etmiş ve 10.600 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş olabileceğini ifade etmiştik.

Bundan sonraki en önemli direnç noktası 10.600 dolar seviyeleri olurken gece kapanışında BTC fiyatının 9980 dolar üzerinde kapaması da trendin hala güçlü bir şekilde yukarı yönlü olduğunu gözler önüne seriyor.

Ancak halving olayına tam 4 gün kalan şu günlerde FOMO (fırsatı kaybetme korkusu) etkisine kapılmadan planlı bir şekilde yatırım yapmanız önerilmektedir. Zira fiyat şu anda yoldukça yüksek, yüksekten mal almak her zaman bazı riskleri beraberinde getirir.

Güncel kuvvetli destek noktası 9400 dolar seviyeleri olurken bu seviyeleri göz önünde bulundurarak ve stop limit emirlerini kullanarak hareket etmek oldukça önemli.

Öte yandan son hareketlerden sonra güncel olarak genel piyasa hacmi de 270 milyar dolara yükselmiş durumda.

Bitcoin fiyatını anlık olarak sitemizden takip edebilirsiniz: Bitcoin fiyatı

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!