Bill Miller: “Bitcoin (BTC) Yükseldikçe Daha Az Riskli”

Bitcoin’de volatilite çoğu zaman yatırımcıları korkutur. Özelikle kötü bir 2017 senaryosu yaşayan yatırımcılar, Bitcoin her rekor kırdığında biraz daha tedirgin oluyor.

Yaşanan kötü tecrübeler insanların olaylara daha temkinli yaklaşmasına neden oluyor. Bu nedenle Bitcoin’de tüm zamanların en yüksek seviyesi geldikten sonra birçok tecrübeli yatırımcı piyasayı kenardan izlemeyi tercih etti. Acemiler “cahil cesareti” ile paralarını katlarken sütten ağzı yananlar trene binemedi.

Bill Miller tecrübeli ve ünlü bir yatırımcı. Bill Miller’a göre, Bitcoin’in fiyatı yükseldikçe daha güvenli bir yatırım haline geliyor. Evet yanlış okumadınız sizin korkularınız, onun güvencesi.

Bugün CNBC’de “The Exchange” programına katılan Miller, şunları söyledi:

“Çoğu hissenin aksine, Bitcoin yükseldikçe daha az riskli hale geliyor. Bitcoin’in toplam arzı yılda %2’den daha az artıyor. Talebin bundan çok daha hızlı arttığı fiyattan anlaşılıyor. Bitcoin muhtemelen daha da yükselecek. Bence önümüzdeki 12 ila 18 ay içinde Bitcoin %50 ila %100 oranında artmalı.”

Miller’a göre Bitcoin’deki fiyat oynaklığı daha fazla kurumsal yatırımcı gelse de ortadan kalkmayacak.

“Eğer bu riski alamazsınız, Bitcoin sahibi olamazsınız.”

Miller eski bir Bitcoin yatırımcısı, 2018 yılında yine CNBC’de yaptığı açıklamada 2014-2015 yıllarında Bitcoin almaya başladığını ifade etmişti. O dönem Miller’ın Bitcoin başına ortalama maliyeti 350$ idi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!