Binance, 49. Launchpool Projesi İçin Seçtiği Altcoini Açıkladı! Duyuru Sonrası BNB Hareketlendi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Launchpool platformundaki 49. projeyi açıkladı.

Binance Yeni Launchpool projesinin ether.fi (ETHFI) olduğunu belirtti.

” Binance , merkezi olmayan, gözetimsiz vekaleten devredilen staking protokolü olan Binance Launchpool üzerindeki 49. projenin ether.fi (ETHFI) olduğunu duyurmanın heyecanını yaşıyor.

Kullanıcılar , 14.03.2024 00:00’dan (UTC) itibaren dört gün boyunca ETHFI tokenlerini toplamak için BNB ve FDUSD’lerini ayrı havuzlarda stake edebilecekler .

Binance daha sonra ETHFI’yi 18.03.2024 12:00’de (UTC) listeleyecek ve ETHFI/BTC, ETHFI/USDT, ETHFI/BNB, ETHFI/FDUSD ve ETHFI/TRY ticaret çiftleriyle alım satıma başlayacak.

ETHFI’ye tohum Etiketi uygulanacaktır.

Binance, burada bahsedilen tokenı listeleyen ilk platform olacak ve ticaret şu tarihten itibaren başlayacak: 18.03.2024 12:00 (UTC). Bu tokenın belirtilen zaman çizelgesinden önce satışa sunulduğu yönündeki tüm iddialar yanlış reklamdır. Fonlarınızın güvenliğini sağlamak için lütfen kendi araştırmanızı yapın!”

Haber sonrası BNB fiyatı yükselişe geçti.

*yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!