Binance ABD Altcoinlere İlişkin Delist Kararından Vazgeçti!

SEC kripto para sektörü üzerindeki baskısını artırırken son olarak dünyanın önde gelen borsaları Binance ve Coinbase’e dava açtı.

Bu davalarda SEC, bazı altcoinlerin menkul kıymet olduğunu belirtti. SEC’in altcoin hamlesinden sonra Binance U.S bazı altcoin işlem çiftlerinin delist edileceğini duyurmuştu.

Ancak yeni yapılan bir duyuruda, Binance U.S, delist edilecek altcoin işlem çiftlerinin güncellendiğini ve azaltıldığını açıkladı.

Topluluktan aldıkları geri bildirimler sonucunda bu kararı aldıklarını belirten Binance U.S, bazı altcoinlerde sadece Bitcoin (BTC) ve BUSD paritelerini kaldıracaklarını söyledi.

“Topluluk geri bildirimlerini takiben, Binance.US artık herhangi bir USDT ticaret çiftini kaldırmayacak.

Tüm kripto para birimleri ve USDT çiftleri alım satıma açık olmaya devam ediyor. Yalnızca seçili BTC ve BUSD Gelişmiş Ticaret çiftleri kaldırılacak.

Kaldırılacak ticaret çiftleri şunlardır: ATOM/BTC, BCH/BTC, DOT/BTC, LRC/BTC, MANA/BTC, UNI/BTC, VET/BTC, XTZ/BTC, HBAR/BUSD ve ONE/BUSD.”

Binance U.S son olarak kullanıcılara varlıklarının Binance.US ile güvende olduğunu ve para yatırma ve çekme işlemlerinin normal şekilde işlemeye devam ettiğini söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!