Binance CEO’su Bitcoin Ülkesi El Salvador’da! İşte İlk Açıklamalar!

Bitcoin‘i yasal para birimi haline getiren ilk ülke El Salvador‘un 1 milyar dolarlık BTC tahvillerini geciktirmesi bazı soru işaretlerine neden olmuştu.

Bu sırada El Salvador’un Binance‘ten yardım istediğinin iddia edilmesi gözleri El Salvador’da yapılacak görüşmelere çevirdi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun ve El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele’nin beklenen görüşmesi tamamlandı.

Toplantıda El Salvador’un ihraç etmeyi planladığı Bitcoin tahvillerinin gündeme gelip gelmeyeceği ve Bukele’nin Binance’ten nasıl bir yardım isteyeceği merak ediliyordu.

Toplantı sonrası açıklamada yapan CZ görüşmeyi “fantastik bir toplantı” olarak nitelendirdi.

Tahvillerle ilgili bir görüşme yapmadıklarını belirten Cz, “hiç konusu geçmedi” dedi. Bunun yerine kripto para ve Bitcoin’in benimsenmesine yönelik konuşmalar yaptıklarını ifade etti.

Sosyal medyadan Binance CEO’su ile fotoğraflarını koyan Nayib Bukele görüşmeye dair bir bilgi vermedi.

Salı günü El Salvadorlu yetkililer yaptıkları açıklamada BTC tahvillerinin ihracının ertelendiğini ve daha iyi koşullar altında gerçekleştirilme amacının bulunduğunu belirtmişlerdi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!