Binance CEO’su CZ’den Bitcoin (BTC) Paylaşımı! “2000’de de İnternet’e Geçici Heves Dediler”

Bitcoin birçok finansal araçla karşılaştırılmasının yanı sıra teknolojik devrimler ile de karşılaştırılıyor. İnsanlık tarihinin en büyük teknolojik devrimlerinin başında şüphesiz internet geliyor. Peki tarihsel süreçte bu devrime hiç şüpheyle yaklaşan olmadı mı?

Bu soruyu bugün sorsanız bir çok insan internete şüpheyle yaklaşmanın veya bu teknolojide bir gelecek görememenin mantıkla izah edilemeyeceğini düşünecektir. Ancak her teknolojik devrimde olduğunu gibi internetinde başarısız olacağını düşünen hatırı sayılır bir kitle vardı.

Son günlerde Bitcoin’deki düşüş eğilimi ve arka arkaya gelen manipülatif haberler yatırımcıların kafasını karıştı. Tam da bu noktada Binance CEO’su CZ’den geçmişte internete yönelik yapılan yanlış değerlendirmelere ilişkin bir paylaşım geldi.

CZ 5 Aralık 2020 tarihinde bir gazetede yayınlanan makaleyi göstererek Bitcoin’e ilişkin üstü kapalı bir mesaj paylaştı.

Gazete yayınlanan makalenin başlığı şu şekilde; “İnternet, milyonlarca kişi ondan vazgeçerken geçici bir heves olabilir.”

Bugün geldiğimiz nokta itibariyle internet hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Ancak 2000 yılında insanların ona olan ilgisinin azalması nedeniyle internetin “geçici bir heves” olarak  yorumlandığını görüyoruz.

Elon Musk veya bir başkasının Bitcoin’e yönelik olumsuz yorumları onun fiyatının düşmesine veya ona olan ilginin azalmasına neden olabilir. Ancak bu Bitcoin’in geleceğin teknolojisi olduğunu ve her türlü olumsuz yoruma rağmen yoluna devam edeceği gerçeğini değiştirmez.

Ayrıca bu noktada CZ’nin de Bitcoin’e internet ile aynı seviyede bir teknolojik devrim gözüyle baktığını anlıyoruz.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!