Binance CEO’su CZ’den Bitcoin ve Kripto Para Açıklaması: “Satmıyorum!”

Teknik olarak zayıf olduğu bir dönemde ardı ardına gelen manipülatif haber akışını kaldıramayan Bitcoin düşmeye devam ediyor.

Düşüşün sert olması nedeniyle birçok yatırımcı içeride kaldı. Uzun süredir boğa piyasasında olmanın verdiği rahatlıkla stop-loss kullanmayı bırakan yatırımcılar bu işten en çok zarar görenler oldu.

Uzmanlar Bitcoin’in aşırı satım bölgesinde olduğunu ve bir tepki gelmesi gerektiğini ifade ederken, ardı ardına gelen olumsuz haber akışı bu tepkinin gelmesini geciktiriyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’su Changpeng Zhao Bitcoin’deki düzeltmelerin bu şekilde sert olabileceğini, bu düşüsün ilk olmadığı gibi son da olmayacağını ancak kendisinin Bitcoin’in geleceğine inandığını ifade etti.

Son birkaç gün ve ay içerisinde tek bir kripto para bile satmadığını ifade eden CEO, gelecekte de bunu planlamadığını söyledi.

“Kripto para satmıyorum. Kripto paraları bir şeyler almak için kullanırım ancak fiat para almak için değil”

*Haber verme hakkı kapsamında paylaşılan bu bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)

  • İBir defada verin kurtulalım nedir bu işkence yüzde 300 düşen hisseye hala satıcı geliyur bari Küçük yatımrıcı satmasın piyasayı düşürüyorlar nekliyelim görelim